Detta är en Dödslista!

Jo jag har i vanlig ordning funderat över en sak!

Det finns olika människor med kunskap.
Technical people! Ulf Rolf Etc.
Less-technical people! Foa
Windows 10 people! Begriper lite.
Windows 7 + 8.x people! Begriper inget.
Ja så säger instruktionen att installera HUGO.

Jag kommer här under att inventera mina prylar som jag tror intresserar er att ”lägga beslag på” efter den dagen jag själv inte förmår ta hand om det hela.

Det blir en lista med inköpspris och ett pris jag anser du bör betala. Den som håller i försäljning och frakt blir min son. Du får ta kontakt med klubbstationen SK2AU för att forska i hur att få konatkt med honom. Nu blir inte det angeläget förän den dagen du vet bestämt att utförsäljniung är på gång. (Efter min bortgång, äldreboende, omöjligt att fortsätta min hobby. T.e.x.)

 • LISTA ÖVER ICOM
 • ICOM IC 7300 inköpspris 14.995:- Ditt pris 7.495 + frakt
 • ICOM IC 738 Inköpt begagnad QTC pris xxx (Mer text kommer.)
 • ICOM IC 7600 inköpspris
 • ICOM IC R8600 inköpspris
 • ICOM IC 280E 2 meter transeiver. (Har jag fått inpå av någon. Lite felaktig.) Repobjekt så den får du.
 • ACOM Slutsteg 1200S
 • ACOM Antennswitch
 • HF Linear Amp. HLA 300 Plus -HP
 • 3 st HF Linear Amp. HLA 300 Plus
 • Sun SDR2 PRO 20 watt
 • Sun SDR2 QRP 7 watt
 • Xiegu G90 20 watt qrp
 • ELAD FDM-DUO 20 watt
 • Sun SDR2 PRO 20 watt
 • Sun SDR2 QRP 7 watt
 • Xiegu G90 20 watt qrp
 • ELAD FDM-DUO 20 wattAntenna Tuner VS300A
 • MFJ Versa Tuner II MFJ-941 E
 • Flex SDR-tranceiver 6400M med autotuner 41.300 kommer 22/4 2019. Hade ett intressant samtal med DXSupply och jag tyckte att han skulle titta på denna lista och se vad jag behöver för att bli ännu nöjdare med min tillvaro levande. Han undrade varför jag inte hade några gamla prylar… men vadå… det enda bra’a med gamla prylar ärr dess stora väl-ljudande högtalere
 • uBitX with Raduino 119 US dollar. Byggsats (Ej Ihopsatt) Ta den för 60 Dollar.

Det här inlägget postades i Fantasier och funderingar, Jag. Bokmärk permalänken.

2 svar på Detta är en Dödslista!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *