Låt oss diskutera förvärmare till min kära traktor!

På 3725 blev det vilda diskutioner på Torsdag. Ämnet var montering av förvärmare!
Expertis inkallades och resutatet blev ett evigt snurrande hit och dit. Det ritades och skissades på alla håll och kanter. Blev jag klokare?
Jomenvisst! Så pass att jag tog bild av instruktionsboken för att alla skulle nu kunna se en rätt ritad sak.

cimg0876-edit
Ser du stjärnan i de blååååå… näää men dom två blå pilarna till höger under kylaren som indikerar åt vilket håll flödet bör gå med inkopplad förvärmare. Förvärmaren är den lilla klumpen under kylaren märkt med inlet och outlet.
Röda pilarna är flödet som motorn åstadkommer med sin pump.

cimg0880-edit
Här ovan ser man blockschema för oss med tummen mitt i hand. Detta är vad jag vill vi diskuterar i framtida möten på 3725. Helst innan sommaren dyker upp med monteringsvänlig temperatur för min del. Jag anser att den undre raden är att utesluta eftersom motorn inte har tre anslutningar. Bara två som i övre raden.
Så medföljande T-stycke blir över och slängs i junkboxen.

Det här inlägget postades i Pladder från min sida!. Bokmärk permalänken.

1 svar på Låt oss diskutera förvärmare till min kära traktor!

  1. SM2DPS/Göran skriver:

    Med de bivillkoren som du nämner är det väl inte mycket att diskutera längre?
    (SM2AYE kommenterar: Man vet aldrig… inte här på hemsidan men kanske på 3725 eller annat ställe. Och kommer det upp nått bra så lägger jag in det på denna sida.)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *