SM2CEW väcker mig!

Jag som somnade till vid femsnåret denna Lördag i vilstolen i köket… väktes av sm2cew ropade allmänt anrop.
Jag besvarade hans ropande, och det blev ett intressant QSO, med mycket nostalgi. Sådana här kontakter borde spelas in och kunna spelas upp på en webbsida som denna. Vi behandlade en massa saker som hände under vår ungdomstid på banden. -AQQ, -AKA, -CSM. En bild av mig och Sören -DLA som Peter hittade på SK2AU´s hemsida gav minnen om Lars -CQC och projekt som Lars hade på gång där jag hade förmånen att vara med på ett hörn. Minnen från den tid då -CQC och jag pejlade in Sputnik med signaler på 136 Mhz … … … … jorden runt. Vi lyckades se den lilla vita pricken på himlavalvet tack vare att hålla beamen i handen och få max signalstyrka och fokusera blicken i samma riktning.
Peter hade sett mitt shack med HX10-an och HA10-an.

Det här inlägget postades i Aktiviteter här i Tåme. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *