Fredag morgon 1 April

Det blir inget aprilskämt från min sida idag, kl. är 09.30 och jag var förbi tallen där jag nu såg hur linan jag fick upp igår ligger. Få se om jag kan fixa det utan att göra om. Linan ligger högt och fint som jag ser det, men gillar inte att tre träd blev inblandade i slutet av det hela.
Lyssnade på 3.725 och har hört två tuningar… Noicet S6, efter att TV;n slogs på så ökade det till S8.
Misstänker att jag har dålig kontakt på inkommande spänning, ska kolla senare då jag kommer mig upp på vindan. (Nu flera månader senare så har jag hittat felet, det var en trådlös headset-anläggning som orsakade noicet. Slog av enheten och bruset låg på S2. Jag returnerade till Clas i sjön, och fick pengarna tillbaka och köpte en dubbelt så dyr på Elgiganten som inte störde alls. Samt en bättre räckvidd… 300 meter från huset.)

Efter lunchen tog jag mig an linan över tallarna. Det slutatde med att jag fick till allt  trassel och när jag var klar så gick linan över en talltopp till nästa talltopp 5 meter ifrån, och sedan ner till backen, jag räknar med att linan hamnar 20 meter över backen. Lämnar det så till jag använder punkten/tallen.

Kl. 15.15 lyssnade jag på 20 och fann us4as Sergej med 59 toppenkvalitet, han bodde i Sove. Själv fick jag 59

Det här inlägget postades i Aktiviteter här i Tåme. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *